o nama

tko smo mi

Klub za športski ribolov na moru 3. Maj Rijeka nastao kao sportska udruga djelatnika 3. Maj-a koji koji su se bavili sportskim i rekreativnim ribolovom. Dio je obitelji pod okriljem Društva za športove na moru 3. Maj, koji se, osim kluba ribara, sastoji još od Jedriličarskog kluba i Kluba podvodnih aktivnosti. Društvo za športove na moru 3. Maj nastalo je na temeljima Radničkog sportsko ribolovnog društva 3. Maj u trenutku nastanka novih sekcija sportova koji nisu vezani uz ribolov.

Djelatnost kluba

Osnovna djelatnost kluba je sportski ribolov, nastupanje na službenim i prigodnim takmičenjima u sportskom ribolovu, organiziranje škole sportskog ribolova za djecu i škole sportskog ribolova za odrasle, organizacija takmičenja u sportskom ribolovu, prodaja RIBOLOVNIH DOZVOLA, organizacija kampova za mlade u sportskom ribolovu, promoviranje sportskog ribolova kao sporta.

Gdje smo

Klub svoje aktivnosti provodi u prostorijama u sklopu lučice BRGUDI, koja se nalazi uz brodogradilište 3. MAJ, a u neposrednoj blizini sportske dvorane 3. MAJ.

Dokumenti za preuzimanje